报名服务中心
  高等教育 国家开放大学 | 华南师范大学 | 河海大学 | 徐州工程学院 | 南京审计大学 | 江苏大学 | 外省报名  
  教学公告 南京财经大学 | 中国地质大学 | 金肯学院 | 南京工业大学 | 南京师范大学 | 报考流程 | 助学圆梦  
  学习平台 南京科技学院 | 中国石油大学 | 泰州学院 | 南京理工大学 | 徐州医科大学 | 学费标准 | 关于我们  
教学平台  
最新动态
录取通知书陆续到啦
2021年MBA/EMBA调...
江苏学历网区域合伙人计划...
江苏学历网2021春季高校专...
江苏学历网作业论文免费指导...
参与调研获取1000元助学金...
网络教育报名受区域限制吗?...
毕业论文如何轻松通过?论文写...
石油2020年秋季报名考试最...
2020年9月网络教育统考《...
 
教育新闻 首页 >> 教育新闻
2020年9月网络教育统考《大学英语B》阅读理解练习题1
2020年9月网络教育统考《大学英语B》阅读理解练习题1

阅读理解(一)

Newspapers, along with reporting the news, educate, entertain, and give opinions. An important way of reading a large, big-city newspaper is to put it into different sections. Can you find these separate sections: world news, national and local news, sports, business, entertainment, opinions, ads? Does your paper have other sections?

News stories give facts, not the reporter's opinions. Some newspaper editorials (社论) come out with the writer's name, but many newspapers only carry editorials without putting the writers' names on.

You can be a better reader if you know what to expect in a newspaper. For example, you can expect headlines to leave out unnecessary words. You can expect to find the most important facts in the leading paragraph (the first paragraph) of a news story. You can expect important news items to be on the front page. You can expect less important items to be on the inside pages.

Most of all, the more you know about news of the present time, the more you will understand what is in the newspaper; important stories are generally presented one day and followed up on following days. So, an important way to read newspapers is reading one frequently.

6.A good way to read a newspaper is to find separate sections and read according to your needs.

A.T

B.F

答案:A

7.To design ads might NOT be a newspaper reporter's work.

A.T

B.F

答案:A

8.From the text we know that newspaper headlines are what readers expect to read.

A.T

B.F

答案:B

9.If you are reading for major facts in the news stories, you should read the front page.

A.T

B.F

答案:B

10.The writer's suggestion to us is that we should read one newspaper frequently.

A.T

B.F

答案:A

A characteristic of American culture that has become almost a tradition is to respect the self-made man - the man who has risen to the top through his own efforts, usually beginning by working with his hands. While the leader in business or industry or the college professor occupies a higher social position and commands greater respect in the community than the common laborer or even the skilled factory worker, he may take pains to point out that his father started life in America as a farmer or laborer of some sort.

This attitude toward manual (体力的) labor is now still seen in many aspects of American life. One is invited to dinner at a home that is not only comfortably but even luxuriously (豪华地) furnished and in which there is every evidence of the fact that the family has been able to afford foreign travel, expensive hobbies, and college education for the children; yet the hostess probably will cook the dinner herself, will serve it herself and will wash dishes afterward; furthermore, the dinner will not consist merely of something quickly and easily assembled from contents of various cans and a cake or a pie bought at the nearby bakery. On the contrary, the hostess usually takes pride in careful preparation of special dishes. A professional may talk about washing the car, digging in his flowerbeds, painting the house. His wife may even help with these things, just as he often helps her with the dishwashing. The son who is away at college may wait on table and wash dishes for his living, or during the summer he may work with a construction gang on a highway in order to pay for his education.

11.From Para. 1, we know that in America _________.

A.people tend to have a high opinion of the self-made man

B.people can always rise to the top through their won efforts

C.college professors win great respect from common workers

D.people feel painful to mention their fathers as labors

答案:A

12.According to the passage, the hostess cooks dinner herself mainly because _________.

A.servants in America are hard to get.

B.she takes pride in what she can do herself

C.she can hardly afford servants

D.it is easy to prepare a meal with canned food

答案:B

13.The underlined expression “wait on table” in Para. 2 means “_________”.

A.work in a furniture shop

B.keep accounts for a bar

C.wait to lay the table

D.serve customers in a restaurant

答案:D

14.The author’s attitude towards manual labor is _______.

A.positive

B.negative

C.humorous

D.critical

答案:A

15.Which of the following could be the best title of the passage?

A.A Respectable Self-made Family

B.American Attitude toward Manual Labor

C.Characteristics of American Culture

D.The Development of Manual Labor

答案:B
中华人民共和国教育部  |  教育部学历学籍查询  |  江苏省教育考试院  |  江苏学历网  |  报名服务中心  |  南京学习中心  |  网教统考入口  |  江苏成人高考报名系统  |  ***江苏学历网---学员登录***  |  ***江苏学历网网校入口***  |  江苏学历网论文指导中心  |  南京成人教育中心  |  MBA中心  |  职业教育  |  网络教育  |  中国网教  |  自学考试  |  成人高考
版权所有:南京北辰之光教育信息咨询有限公司 地址:江苏省南京市建邺区茶亭东街79号西祠街区16栋四层  值班电话:025-86368489  邮政编码:210000
工信部备案名称:江苏学历网 备案号:苏ICP备11067966号-2 Copyright © 2011 www.bcnj.cn All Rights Reserved
凡本网未注明来源的稿件,版权均属本网所有,未经授权不得转载、链接或以其他方式复制发表
赤同网络